Η χώρα του ονείρου: Η παγκόσμια κυριαρχία του Αντιχρίστου πλησιάζει (3)

Η χώρα του ονείρου

“Η ψυχή του Χριστιανού πρέπει να είναι λεπτή, να είναι ευαίσθητη, να είναι αισθηματική, να πετάει, όλο να πετάει, να ζει μες στα όνειρα. Να πετάει μες τ’ άπειρο, μες τ’ άστρα, μες τα μεγαλεία του Θεού, μες τη σιωπή. Όποιος θέλει να γίνει Χριστιανός, πρέπει πρώτα να γίνει ποιητής. Γέροντας Πορφύριος

Monday, May 16, 2011

Η παγκόσμια κυριαρχία του Αντιχρίστου πλησιάζει (3)

Η αύξηση της εγκληματικότητας, η τρομοκρατία, η οικονομική κρίση συμβαίνουν γιατί υπάρχουν σχέδια παγκοσμιοποίησης και ελέγχου των μαζών με το χάραγμα του Αντιχρίστου. Σχεδιάζουν οικονομική κρίση γιατί όταν οι οικονομίες στον κόσμο καταρρεύσουν θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος. Θα αρπάξει την παγκόσμια εξουσία υποσχόμενος νέα εποχή. Το νέο νομισματικό σύστημα θα είναι χωρίς μετρητό χρήμα.


Άρα δε θα διορθωθεί η κατάσταση αλλά θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Θα είναι μια δοκιμασία για να φανούν οι αληθινοί χριστιανοί πιστοί στο Χριστό.

Ας φροντίσουμε να έχουμε το Άγιο Πνεύμα μέσα μας που πήραμε με το βάπτισμα. Με το χάραγμα θα χάσουμε τη θεία χάρη, τη φώτιση και τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος για να κάνουμε το θέλημα του Θεού. Θα χάσουμε την ελευθερία μας. Θα χάσουμε την ευλογία και την προστασία του Θεού. Ο Θεός δε θα στέλνει την ευλογία του σε όσους έχουν το χάραγμα και λατρεύουν τον Αντίχριστο σα Θεό. Έτσι θα πεινάσουν κι αυτοί. Κι ο Αντίχριστος δε θα μπορεί να τους δώσει τροφή.

Ας μάθουμε να ζούμε χριστιανικά, απλά, ταπεινά, φτωχικά, μόνο με τ' αναγκαία, χωρίς καταναλωτική μανία, πλεονεξία. Να μην έχουμε χρέη, δάνεια, πιστωτικές. Να δίνουμε τ' αναγκαία και σ' αυτούς που δεν έχουν. Κι ας προσευχόμαστε να μας προστατεύει ο Θεός γιατί η αστυνομία δεν μπορεί πια να μας προστατεύσει. Πραγματικά φοβόμαστε να περπατάμε στους δρόμους. Ας μην κρατάμε τσάντες που θα προσκαλούν τους κλέφτες να μας τις πάρουν.


elenitheof
11/5/2011

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home


Κέρσορες © "Copy/Paste"