Η χώρα του ονείρου: Παγκόσμια κυριαρχία του Αντιχρίστου (2)

Η χώρα του ονείρου

“Η ψυχή του Χριστιανού πρέπει να είναι λεπτή, να είναι ευαίσθητη, να είναι αισθηματική, να πετάει, όλο να πετάει, να ζει μες στα όνειρα. Να πετάει μες τ’ άπειρο, μες τ’ άστρα, μες τα μεγαλεία του Θεού, μες τη σιωπή. Όποιος θέλει να γίνει Χριστιανός, πρέπει πρώτα να γίνει ποιητής. Γέροντας Πορφύριος

Wednesday, May 11, 2011

Παγκόσμια κυριαρχία του Αντιχρίστου (2)

Πώς διαλύεις μια χώρα
http://www.youtube.com/watch?v=u62yjPsfoZo&feature=player_embedded

Παγκόσμια διακυβέρνηση - τα 8 τελευταία βήματα
http://www.youtube.com/watch?v=_i9cQvilEUE&feature=player_embedded

Μια αλήθεια που δε σας είπαν και δε σας έδειξαν ποτέ
http://www.youtube.com/watch?v=bsB0JaUBPWg&feature=player_embedded

Τον τελευταίο καιρό διαβάζω πολλά τρομακτικά σενάρια για σχέδια των illouminati, των μασόνων, των σιωνιστών και όλων των αντίχριστων που έχουν τον παγκόσμιο έλεγχο, για την παγκοσμιοποίηση, την παγκόσμια κυβέρνηση, τη νέα τάξη πραγμάτων, τη νέα εποχή, τη μετενσάρκωση που είναι δαιμονική πλάνη για να μη μετανοούμε αφού θα ζήσουμε κι άλλες ζωές, τους εξωγήινους που θα έρθουν να μας σώσουν αλλά στην πραγματικότητα είναι δαίμονες που μας πλανούν, την κάρτα του πολίτη, το τσιπάκι που μελλοντικά θα μας επιβάλλουν για να μας ελέγχουν, την πανθρησκεία, τη στημένη οικονομική κρίση, την τρομοκρατία, τον ελληνοτουρκικό πόλεμο, Γ΄παγκόσμιο πόλεμο, απαγόρευση οικιακής καλλιέργειας για να τρώμε μόνο μεταλλαγμένα τρόφιμα τα οποία θα κάνουν τους άντρες ομοφυλόφιλους και ανίκανους να κάνουν παιδιά, τα παιδιά θα γεννιούνται μόνο με εξωσωματική γονιμοποίηση κατά την οποία φονεύονται εμψυχωμένα έμβρυα για να γεννηθεί 1 παιδί, υποσυνείδητα μηνύματα στα παιδιά, σατανιστές, ομοφυλόφιλοι, προπαγάνδα από τα Μ.Μ.Ε. για σεξουαλική διαστροφή, βία, πορνεία, μοιχεία, ομοφυλοφιλία, για να αποδυναμώσουν τις θρησκευτικές αξίες του λαού και να τον απομακρύνουν από την εκκλησία και το θέλημα του Θεού, διάλυση της παιδείας, της αστυνομίας, του στρατού, της εθνικής μας ταυτότητας, αλλαγή της ελληνικής ιστορίας, αλλαγή της σύνθεσης του ελληνικού πληθυσμού, ψέκασμα με χημικά για να αρρωσταίνουμε και να μην αντιδράμε, αρρώστειες, εμβόλια με υδράργυρο για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.


Σχεδιάζουν να προσφέρουν στον Αντίχριστο την παγκόσμια εξουσία.

Οι πολιτικοί παρακινούμενοι από τις μασονικές στοές και το διάβολο που τις διοικεί τα έβαλαν με το νόμο του Θεού και την Εκκλησία, προωθούν νόμους αντίθετους με το θέλημα του Θεού και τη θρησκευτική συνείδηση του λαού διότι αυτό απαιτεί η πρόοδος για την καταστροφή.

Ο διάβολος που τους παρακινεί θέλει να μας σκλαβώσει και να μας καταστρέψει ενώ ο Χριστός μας ελευθέρωσε από τον αιώνιο θάνατο και την αμαρτία.

Η ψυχή μου γεμίζει από φόβο για το μέλλον μας.

Όμως κάτι μέσα στην ψυχή μου με γαληνεύει και με καθησυχάζει. Ο Χριστός είναι μαζί μας, μας αγκαλιάζει με αγάπη, περιμένει έμπρακτη μετάνοια και δεν θα μας εγκαταλείψει αν εμείς είμαστε κοντά του και κάνουμε το θέλημά του.

Ο Χριστός να μας προστατεύει όλους.

elenitheof
5/5/2011

2 Comments:

At Wednesday, May 11, 2011 8:23:00 PM , Blogger Kostas said...

Μια μεγάλη καλησπέρα σε αυτό το όμορφο μπλογκ!

 
At Monday, May 16, 2011 4:20:00 PM , Blogger elenitheof said...

Κώστα μου, να έχεις μια όμορφη και χαρούμενη μέρα με την ευλογία και τη χάρη του Θεού.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home


Κέρσορες © "Copy/Paste"