Η χώρα του ονείρου: Η παγκόσμια κυριαρχία του Αντιχρίστου πλησιάζει (1)

Η χώρα του ονείρου

“Η ψυχή του Χριστιανού πρέπει να είναι λεπτή, να είναι ευαίσθητη, να είναι αισθηματική, να πετάει, όλο να πετάει, να ζει μες στα όνειρα. Να πετάει μες τ’ άπειρο, μες τ’ άστρα, μες τα μεγαλεία του Θεού, μες τη σιωπή. Όποιος θέλει να γίνει Χριστιανός, πρέπει πρώτα να γίνει ποιητής. Γέροντας Πορφύριος

Tuesday, April 12, 2011

Η παγκόσμια κυριαρχία του Αντιχρίστου πλησιάζει (1)






Ο Χριστός ήρθε για να μας ελευθερώσει από τα δεσμά της αμαρτίας και τη δουλεία του διαβόλου, μας ελευθερώνει δίχως να μας δουλώνει ο ίδιος. Ο διάβολος δεν μπορεί να σεβαστεί την ελευθερίας μας.


Όταν ο κόσμος ερημωθεί πνευματικά, όταν κυριαρχήσει η γενική αναρχία, όταν οι άνθρωποι θα γίνουν όργανα και υπηρέτες του διαβόλου και πέσουν χαμηλά με πορνείες, μοιχείες, αιμομιξίες, αρσενοκοιτία, αγορά και πώληση ανθρώπων, αγορά παιδιών και κοριτσιών για πορνείες, διαφθορές, ασυδοσία, βλασφημίες, κακία, φθόνο, μίσος εχθρότητα, χαιρεκακία, πονηρίες, έχθρες, κλεψιές, αρπαγές, ψεύδη, φόνοι, σκληρότητες, φιλονικίες, μάχες, φασαρίες, βίες, υπερηφάνεια, κενοδοξία, φιλαργυρία, απείθια στην εκκλησία, κατακρίσεις, αποστροφή στην πίστη, όταν ο κόσμος ψυχρανθεί στην αγάπη και τη σωφροσύνη, όταν στερηθεί τα υγειά όργανα της εξουσίας και η εκκλησία στερηθεί τους γνήσιους πνευματικούς αρχηγούς, όταν το ευαγγέλιο του Χριστού το θεωρούν ξεπερασμένο, τότε ο κόσμος θα στερηθεί τη χάρη και ευλογία του Αγίου Πνεύματος και θα γεννηθεί ο Αντίχριστος από μία πόρνη και θα είναι γεμάτος από κάθε κακία και πονηρία. Θα κάνει θαύματα με τη βοήθεια των δαιμόνων. Η τροφή του θα είναι η εκπλήρωση του θελήματος του διαβόλου και η καταστροφή των ανθρώπων.Θα είναι όργανο του διαβόλου στην τελευταία προσπάθειά του να εξαφανίσει το χριστιανισμό. Θα αποκτήσει την εξουσία του κόσμου, θα κυριέψει και τις αισθήσεις των ανθρώπων. Οι άνθρωποι θα πιστέψουν τα λόγια του και θα τον δεχτούν ως κοσμοκράτορα βρισκόμενοι στην πλάνη νομίζοντας ότι αυτός είναι ο Χριστός που ήρθε να τους σώσει.

Μετά θα έρθουν μεγάλες συμφορές στον κόσμο και οι άνθρωποι αντί να μετανοήσουν θα κάνουν περισσότερα κακά. Ο Αντίχριστος θα βάλει τη σφραγίδα του στους ανθρώπους για να τους σώσει από τις συμφορές και μόνο όσοι έχουν τη σφραφίδα του θα μπορούν να αγοράσουν ψωμί. Η καρδιά τους θα γίνει σα νεκρή και αναίσθητη, δε θα μπορούν να υπομείνουν την πείνα και θα τρώνε νεκρές σάρκες και τελικά θα πεθαίνουν κι οι ίδιοι.

Η σφαγίδα του Αντιχρίστου θα φέρει συμφορές στον κόσμο, αποξήρανση των θαλασσών, εξαφάνιση πτηνών, η θάλασσα θα εξατμιστεί και θα εξαφανιστεί. Στη γη θα ξεραθούν τα δέντρα και κάθε είδος ζωής, οι πηγές, τα ζώα, τα πουλιά θα εξαφανιστούν.

Ο Ενώχ και ο Ηλίας θα αποτρέψουν τους ανθρώπους να πάρουν τη σφραγίδα του Αντιχρίστου γιατί όποιος δε δεχτεί το σφράγισμα θα σωθεί και ο Θεός θα τον δεχτεί στον παράδεισο.

Η σφραγίδα του Αντιχρίστου οδηγεί τον άνθρωπο στην κόλαση.

Ο Αντίχριστος θα τους θανατώσει και τότε θα βγάλει τη μάσκα της αγιότητας και θα ελευθερώσει τα πονηρά πνεύματα (μοιχείες, πορνείες, αρσενοκοιτίες, φόνοι, αρπαγές, κλεψιές, ψεύδη, αγορά και πώληση ανθρώπων, αγορά παιδιών και κοριτσιών για πορνείες). Θα διατάξει τα πονηρά πνεύματα που τον υπηρετούν να του φέρουν ανθρώπους για να κάνουν περισσότερες αδικίες. Με τα πονηρά έργα τους οι άνθρωποι θα ξεπεράσουν τους δαίμονες και θα γίνουν ένα πνεύμα με αυτούς.

Ξαφνικά από ψηλά θα έρθει η δίστομος ρομφαία από την οποία ο Αντίχριστος θα τροπωθεί και θα βγει το ακάθαρτο πνεύμα του από το μιαρό του σώμα. Θα συντελεστεί ο θάνατος του Αντιχρίστου.

Τότε θα ανοιχτούν οι ουρανοί και όλα θα εξεταστούν για να διαχωριστούν τα καλά έργα από τα κακά όπως διαχωρίζονται τα πρόβατα από τα ερίφια.

Καλά έργα για τη σωτηρία μας είναι η αγάπη, η ειρήνη, η ομοψυχία, η συμφωνία, η σωφροσύνη, η αγαθότητα, η πτωχεία, η δικαιοσύνη, η εκπλήρωση των εντολών του Θεού, η υπακοή, η ταπείνωση, η καρτερικότητα, η νηστεία, τα αγαθά λόγια, η δοξολογία του Θεού, η υπακοή στους κανόνες της Εκκλησίας, η ορθή πνευματική ζωή, η διατήρηση της καθαρότητας του βαπτίσματος, η τακτική λειτουργική ζωή στην Εκκλησία.

Από την προφητεία του Αγίου Νείλου του Αθωνίτη στο βιβλίο των Ameir Nassir και Αλέξιου Παναγόπουλου: Ο γάμος και το κατάλληλον έτερον ήμισυ

Στην εποχή μας η αμαρτία έχει αυξηθεί έτσι όπως περιγράφει ο Άγιος Νείλος. Τα όργανα του διαβόλου μας προετοιμάζουν για το σφράγισμα του Αντιχρίστου με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία του Αντιχρίστου και τη σκλαβιά της ανθρωπότητας στην εξουσία του διαβόλου με αποτέλεσμα την καταστροφή της ανθρωπότητας και τη αιώνια κόλαση.

elenitheof

29/3/2011





3 Comments:

At Tuesday, April 12, 2011 9:39:00 PM , Anonymous Anonymous said...

Καλησπέρα Ελένη. στην εποχή μας όποιος κάνει την αμαρτία θεωρείται έξυπνος. Τι λάθος δρόμο που πήραμε..

 
At Wednesday, April 13, 2011 8:37:00 PM , Blogger elenitheof said...

Στην εποχή μας ο διάβολος έχει πείσει τους ανθρώπους να μη θεωρούν τίποτα αμαρτία. Όλα τα θεωρούν φυσιολογικά και πρέπει να τα κάνει ο άνθρωπος από μικρή ηλικία ακόμα και οι πορνείες και οι μοιχείες και η ομοφυλοφιλία. Έχει στα χέρια του και τα ΜΜΕ και προσπαθεί συνέχεια να μας κάνει πλύση εγκεφάλου ώστε να τα αποδεχτούμε όλα χωρίς τύψεις συνείδησης και ν' απομακρυνθούμε από την Εκκλησία, της κιβωτό της σωτηρίας μας με τα δήθεν σκάνδαλα ενώ τα καλά παραδείγματα τα κρύβουνε. Ενώ ο Χριστός συγχωρεί και θεραπεύει τους αμαρτωλούς όταν μετανοήσουν και θέλει κι από μας να μην κατακρίνουμε, κακολογούμε αλλά να συγχωρούμε ό,τι αμαρτία και να κάνουν οι άλλοι, ο διάβολος βάζει τα όργανά του να δείχνουν ό,τι θα σκανδαλίσει τους πιστούς.

 
At Monday, September 19, 2011 3:55:00 PM , Blogger Unknown said...

τωρα το παραφουσκωσες δεν θα ειναι και τοσο οδεινηρα

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home


Κέρσορες © "Copy/Paste"