Η χώρα του ονείρου: ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ E.COLI ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.CODEX ALIMENTARIUS

Η χώρα του ονείρου

“Η ψυχή του Χριστιανού πρέπει να είναι λεπτή, να είναι ευαίσθητη, να είναι αισθηματική, να πετάει, όλο να πετάει, να ζει μες στα όνειρα. Να πετάει μες τ’ άπειρο, μες τ’ άστρα, μες τα μεγαλεία του Θεού, μες τη σιωπή. Όποιος θέλει να γίνει Χριστιανός, πρέπει πρώτα να γίνει ποιητής. Γέροντας Πορφύριος

Friday, June 10, 2011

ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ E.COLI ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.CODEX ALIMENTARIUS






Από εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει ότι το ευρωπαϊκό σούπερ βακτήριο e.coli είναι βιολογικά τεχνητό ώστε να προκαλέσει τον μαζικό θάνατο των καταναλωτών .


Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας οι πιθανότητες να συμβεί από μόνο του αυτό στη φύση είναι μηδαμινές. Με απλά λόγια, αυτό το super στέλεχος e.coli δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί από το φυσικό περιβάλλον. Και αυτό αφήνει μόνο μία εξήγηση για το από πού πραγματικά προήλθε : από κάποιο εργαστήριο.


Άρα τι έχουμε τελικά??? Ένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ!!!!

Αυτό το στέλεχος της E.coli είναι σχεδόν σίγουρα κατασκευασμένο σε κάποιο εργαστήριο και στη συνέχεια απελευθερώθηκε στην προμήθεια τροφίμων για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ποιός είναι αυτός ο σκοπός ;


Είναι προφανές, νομίζω :

Μείωση του πληθυσμού και έλεγχο της παγκόσμιας προμήθειας τροφίμων , απαγόρευση καλλιέργειας λαχανικών κλπ !.

Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από την αρβύλα της απαγόρευσης της ΕΕ για τα φαρμακευτικά βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής - την απαγόρευση που θέτει εκτός νόμου απροκάλυπτα διατροφικές θεραπείες που βοηθούν να κρατήσουν τους ανθρώπους υγιείς και απαλλαγμένους από διάφορες αρρώστιες. (Codex Alimentarius).


Τώρα που στην Ε.Ε τείνουν να γίνουν παράνομα όλα αυτά τα βότανα και συμπληρώματα, το επόμενο βήμα είναι να κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται τα φρέσκα τρόφιμα.

Αυτό θέλουν να συμβεί γιατί έχει διαπιστωθεί ότι τα νωπά λαχανικά και φρούτα είναι για τον οργανισμό φάρμακα, και για όσο διάστημα το κοινό έχει το δικαίωμα να αγοράζει φρέσκα λαχανικά, μπορεί να αποτρέπει τις διάφορες ασθένειες .


Οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και υβρίδια διαδραματίζουν ανάλογο ρόλο σε όλα αυτά: Είναι σχεδιασμένοι για να μολύνουν την παροχή τροφίμων με το γενετικό κώδικα που προκαλεί εκτεταμένη στειρότητα στον άνθρωπο και φυσικά η θεραπεία θα έρθει από τις μεγάλες εταιρείες φαρμάκων .


Γιατί στοχοποιήθηκε η Ισπανία όμως ;

Ίσως να θυμάστε τις πληροφορίες που διέρευσαν από το Wikileaks και αποκαλύφθηκε ότι η Ισπανία αντιστάθηκε στην εισαγωγή γενετικώς τροποποιημένων υβριδίων και σπόρων στη γεωργική καλλιέργεια . Ακόμη και η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε συγκεκαλυμμένα με πολιτικά αντίποινα για την αντίστασή της.

Αυτή η ψευδής στοχοποίηση και κατηγορία της Ισπανίας για τους θανάτους από το e.coli είναι πιθανότατα αντίποινα για την απροθυμία της Ισπανίας να μεταπηδήσουν στη μόδα των γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών.

Greek Citizen

http://greekcitizen.pblogs.gr/2011/06/tehnhto-to-thanathforo-e-coli-sta-lahanika-theloyn-na-fobomaste-.html

2 Comments:

At Friday, June 10, 2011 6:16:00 PM , Blogger Kostas said...

Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα και θα συνεχίσω όπως ξέρω. Ο Ελληνας δεν πειορίζεται. Είναι ικανός και σε υπόγειο ακόμη να φυτέψει λαχανικά και να βάλει κότες και ζώα.

 
At Sunday, June 12, 2011 10:14:00 PM , Blogger elenitheof said...

Ο Αντίχριστος θα κάνει ψεύτικα θαύματα με τη βοήθεια του διαβόλου για να εντυπωσιάσει για να γίνει πιστευτός ως σωτήρας του κόσμου από τα προβλήματα. Όμως και ο κάθε χριστιανός που έχει στηρίξει την ελπίδα του στο Χριστό, που παραμένει πιστός και ομολογεί την πίστη του θα βρίσκεται κάτω από την προστασία και μέσα στη χάρη του Θεού. Αυτή η χάρη θα τον δυναμώσει για ν' αντέξει και την πείνα και το μαρτύριο και κάθε δοκιμασία. Αλοίμονο σε όσους σφραγιστούν και προσκυνήσουν τον Αντίχριστο.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home


Κέρσορες © "Copy/Paste"